Hostinger dovanos klientams

Preliminari rinkinio kaina svyruoja tarp 60 EUR ir 90 EUR + pakavimo išlaidos, priklausomai nuo Jūsų pasirinkimo. Galimi pasirinkimai:

Panettone 500g/1000g

Aceto Balsamico Tradizionale di Modena 100ml/250ml

Parmigiano Reggiano DOP ~300g/~500g

Pasta Materiis 500g

Aceto Balsamico Tradizionale di Modena

Statinėse daug metų brandintas balsamiko actas tiesiai iš 400 metų senumo „Giusti“ actinės Modenos regione. Tai medaliais apdovanotas, ekspertų įvertintas, salstelėjęs, tirštas ir tinka tiek ant salotų, tiek mirkyti ciabatta duonytę sumaišius su aliejumi. Kai kas net pila ant ledų!

Parmigiano Reggiano DOP

Iš Emilia-Romagna regione esančio ūkio „4 Madonne“ parvežtas „sūrių karalius“ bandintas 24 mėnesius, švelnaus, bet išraiškingo skonio. Galima valgyti gabaliukais kaip užkandį ar tarkuoti ant paruoštos pastos ar salotų.

Panettone

Itališkų Kalėdų stalas neįsivaizduojamas be šio nuostabaus skonio pyrago, kuriame gausu džiovintų vaisių. Sal de Riso saldumynų šefų sukurtas mūsų pats mėgstamiausias! Pjaustyti neverta, reikia plėšti rankomis ir dėti tiesiai į burną.

Pasta Materiis

Puglios regione esančios Materiis fermos gaminama pasta iš Saragolla Rosso Del Molise grūdų. Kasmet šeima pagamina labai ribotą kiekį, kurį kaip mat išperka fermos lankytojai ir sunaudoja šeima. Ši pasta džiovinama lėtai ir žemoje tempertūroje, todėl yra porėta. Gaminti galima su pačiais įvairiausiais priedais, bet svarbiausia – nepamiršti užtarkuoti Parmigiano Reggiano.

Alternatyvos

Gianduja

Itališkas saldumynas, pagamintas iš šokolado ir lazdyno riešutų pastos. Tai visiems gerai žinomos Nutellos “protėvis”. Skonis yra sodrus, švelnus, su karamelės ir šokolado natomis. Galima tiek tepti ant riekelės batono, tiek valgyti vieną šaukštais.

Amaretti di Saronno

Traškūs, aromatingi ir šiek tiek karstelėję migdolų sausainiukai, kurie tirpsta burnoje. Paragavus vieno jau tiesiasi ranka antram. Neįmantrus, bet labai skanus saldumynas, visiškai itališkas.

Padažas Amatriciana

Su itališka pancetta ir tobulai tinka su įvairių rūšių pasta. Jei darotės užkandžių stalą, drąsiai merkite grissini lazdelę ir mėgaukitės.